| Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? Salı Ağus. 05, 2008 4:57 pm | |
| şimdi arkadaşlar üstteki dicekki sana dil çıkarsamm.. dicek alttakide yha sinir olurum yha mutlu oluurm ya gıcık olurum diip bişey yazcakbaşlıyalım alttaki senin msn şifreni bulsam Gıcık mı olursun? Sinir mi olursun? Mutlu mu olursun? | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? Salı Ağus. 05, 2008 5:54 pm | |
| gıcık olurum cemreyi benimle ilgilendirirsem(yani siteyle) Gıcık mı olursun? Sinir mi olursun? Mutlu mu olursun?
En son [....CeMRe_KeMeR....] tarafından C.tesi Ağus. 09, 2008 9:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? Salı Ağus. 05, 2008 6:24 pm | |
| anlamadımki ama eğer şöyleyse yani cemreyi bu siteye getirirsen mutlu olurum alttaki aniden senin evine gelsem gıcık mı olursun?sinir mi olursun?mutlu mu olursun? | |
|
| |
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? Perş. Ağus. 07, 2008 10:24 am | |
| mutlu olurum cemrenin msnsi olsa da sana werse | |
|
| |
| Konu: Geri: Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? Perş. Ağus. 07, 2008 11:05 am | |
| çok mutlu olurum alttaki seni nedensiz bi şekilde banlasam gıcıkmı olursun?sinirmi olursun?mutlumu olursun? | |
|
| |
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? C.tesi Ağus. 09, 2008 9:11 am | |
| sinir olurum ben bu siteye yeni üyeler bulsam... | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? C.tesi Ağus. 09, 2008 9:16 am | |
| mutlu olurum artı bir kademe yükseltirim (özel sıralara)
alttaki seni cevap vermeyeceğin yere yazdığın için banlasam gıcıkmı olursun?sinirmi olursun?mutlumu olursun? | |
|
| |
| Konu: Geri: Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? C.tesi Ağus. 09, 2008 4:13 pm | |
| sinir olurum alttaki bu sitede seni modluktan yeni üyeliğe düşürsem gıcık mı olursun?sinir mi olursun?mutlu mu olursun | |
|
| |
| Gıcık mı olursun?Sinir mi olursun?Mutlu mu olursun? | |
|