Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: VAR MISIN YOK MUSUN? Salı Ağus. 05, 2008 11:19 am | |
| Arkadaşlar kısaca oyunu anlatayım. A=Bana msn neni vermeye varmısın? B=Varım.(veya yokum)die cevap vercek. Başlıom... Yeni bir oyun açmaya varmısın? VARIM DEDİĞİNİZİ YAPACAKSINIZ | |
|
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: VAR MISIN YOK MUSUN? Salı Ağus. 05, 2008 11:35 am | |
| varım.. şarkı sözü yazmaya var mısın? | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: VAR MISIN YOK MUSUN? Salı Ağus. 05, 2008 11:39 am | |
| eğer hepsidense varım eğer hepsiden değilse yokum benimle kanka olmaya varmısın yokmusun? | |
|
Cemre_sena ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : cemre Siteyi Sevdin mi? : evt İstediklerin : bu site ölümüne kankimin sitewsi olduğu için !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : çok güzel bir site Kim tavsiye etti? : birtanem aşkım Kayıt tarihi : 13/03/09
| Konu: Geri: VAR MISIN YOK MUSUN? Cuma Mart 13, 2009 11:31 am | |
| | |
|
~~CeMReM~~ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : öLüMüNe CeMReM Siteyi Sevdin mi? : Evett İstediklerin : ------- !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Süper Bir Site Diyorum. . . . Kim tavsiye etti? : Hiçkimse Başka Bir Sitede Üye Listesine Bakıodum we Yanda Web Sitersine Tıklıyordum Burayı Gördüm Süper Bişey. . . . Kayıt tarihi : 19/05/09
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: VAR MISIN YOK MUSUN? Salı Mayıs 19, 2009 3:52 pm | |
| cnm neye yasmamışsın neyse bana ö.m.den msn ni wermeye war mısın | |
|