Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Yasemin^m Siteyi Sevdin mi? : evet=) İstediklerin : sitem büyüsün!!:D !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : güzel Kim tavsiye etti? : kimsee Kayıt tarihi : 17/11/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
Konu: ilk 5'e süper imza!!!(gir süperr) Çarş. Kas. 26, 2008 4:15 pm
örnek 1: örnek 2: kimli: kaçıncı örnek?: ne yazsın: yazı rengi: resim: brush olsun mu?:
EN AZ 2 RESİM OLMASI GEREK!!
resim koymanız gerekir!!!!yoksa yapmam!!
Hepsikopat Sena ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Yasemin^m Siteyi Sevdin mi? : evet=) İstediklerin : sitem büyüsün!!:D !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : güzel Kim tavsiye etti? : kimsee Kayıt tarihi : 17/11/08
Konu: Geri: ilk 5'e süper imza!!!(gir süperr) Çarş. Kas. 26, 2008 5:05 pm
isteyen yok mu??
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
Konu: Geri: ilk 5'e süper imza!!!(gir süperr) Perş. Kas. 27, 2008 6:18 pm
kaçıncı örnek?:2. ne yazsın:sen benim meleğimsin yazı rengi:farketmez resim:cnm yaa hiç resmim kalmadı hem adminler koymak zorunda değill brush olsun mu?:güzel olursaa
Konu: Geri: ilk 5'e süper imza!!!(gir süperr) Perş. Kas. 27, 2008 6:36 pm
tamam yapıyorum.....
Konu: Geri: ilk 5'e süper imza!!!(gir süperr) Perş. Kas. 27, 2008 6:37 pm
flood olcak ama kimli
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
Konu: Geri: ilk 5'e süper imza!!!(gir süperr) Cuma Kas. 28, 2008 5:12 pm
cemreli cnm
Konu: Geri: ilk 5'e süper imza!!!(gir süperr) Cuma Kas. 28, 2008 5:59 pm
ö.mesajdan gönderdim
e_k_94 ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : yes Siteyi Sevdin mi? : yes İstediklerin : yes !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : yes Kim tavsiye etti? : yes Kayıt tarihi : 24/12/08
Konu: Geri: ilk 5'e süper imza!!!(gir süperr) Salı Ocak 20, 2009 9:52 am
kimli:erenli kaçıncı örnek?:2.örnek ne yazsın:kübr@<3j@dım sığarsa yeşil fıstığım da yazarsın cnm yazı rengi:resme uygun resim: brush olsun mu?:ewt
~~CeMReM~~ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : öLüMüNe CeMReM Siteyi Sevdin mi? : Evett İstediklerin : ------- !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Süper Bir Site Diyorum. . . . Kim tavsiye etti? : Hiçkimse Başka Bir Sitede Üye Listesine Bakıodum we Yanda Web Sitersine Tıklıyordum Burayı Gördüm Süper Bişey. . . . Kayıt tarihi : 19/05/09
Konu: Geri: ilk 5'e süper imza!!!(gir süperr) Salı Mayıs 19, 2009 3:38 pm
kaçıncı örnek?:2. ne yazsın:Nickim yazı rengi:resme uygNn resim: brush olsun mu?:eeD