Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: İbrahim Kendereci(Deniz)Biyografi Salı Kas. 18, 2008 7:32 pm | |
| (21 yaşında): İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı 3. sınıf öğrencisi... Osman Sınav’ın "Pars: Kiraz Operasyonu"nda Volkan karakterini oynadı. "Kavak Yelleri"nde romantik genç Deniz’i canlandıracak olan Kendirci, "Pars’ta uyuşturucu kullanan, serseri bir genci oynadım. Bu dizide ise beni temiz kalpli, romantik bir genç olarak izleyeceksiniz. Bu iki farklı karakteri aynı yıl içinde canlandırmaktan dolayı çok mutluyum" diyor. Liseyi Antalya'da okuyan İbrahim'in 3 yılı aşın süredir de bir kız arkaşı var. İlk aşkım dizisinde, Türk Telekom ve Caramio reklamlarında da rol almış. | |
|
~~CeMReM~~ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : öLüMüNe CeMReM Siteyi Sevdin mi? : Evett İstediklerin : ------- !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Süper Bir Site Diyorum. . . . Kim tavsiye etti? : Hiçkimse Başka Bir Sitede Üye Listesine Bakıodum we Yanda Web Sitersine Tıklıyordum Burayı Gördüm Süper Bişey. . . . Kayıt tarihi : 19/05/09
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: İbrahim Kendereci(Deniz)Biyografi Paz Mayıs 24, 2009 4:12 pm | |
| | |
|