||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: Grup Hepsi Mamma Mia Müzikalinde Perş. Ekim 09, 2008 6:03 pm | |
| Dünyanın en büyük müzikali Mamma Mia İstanbul’da perdesini açtı.
Garanti Bankası sponsorluğunda İstanbul Gösteri Merkezi’nde seyircisiyle buluşan dünyanın en büyük müzikali Mamma Mia için mekanın içi ve dışı Mamma Mia görselleri ve gobo efekt ışıkları ile süslendi.
Tüm dünyada 350 milyon albüm satmış ABBA grubunun şarkıları ile hazırlanan Mamma Mia! Müzikali’ni izlemeye gelenler arasında Demet Şener ve eşi İbrahim Kutluay, Ferhat Göçer, Didem Taslan, Hepsi Grubu, Atilla Dorsay, Ceyda Düvenci, Özgü Namal ve Filiz Akın dikkat çekti. 2 hafta boyunca Yeşilköy’de Broadway rüzgarı estirecek olan gösterinin ilk gecesine Ankara, İzmir, Antalya, Bursa gibi büyük şehirlerin yanı sıra, Türkiye’nin dört bir yanından izleyiciler büyük ilgi gösterdi. Müzikalin Türkçe çevirileri de sahnenin iki yanından ki dev ekranlardan verildi.
Kaynak : İSTANBUL(İHA) | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Grup Hepsi Mamma Mia Müzikalinde Perş. Ekim 09, 2008 6:48 pm | |
| biliyodum ama yinede saol | |
|
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Grup Hepsi Mamma Mia Müzikalinde Perş. Ekim 09, 2008 6:51 pm | |
| | |
|
| | ChoqaLaTeMmm | | ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin Siteyi Sevdin mi? : çooq İstediklerin : SiTede Daha Çoooq Uye oLmaSı !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : çooq qseL ne Diim Hariqa..!!! Kim tavsiye etti? : asLı Beni Seviyor Musunuz? : eeD Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Grup Hepsi Mamma Mia Müzikalinde Çarş. Kas. 12, 2008 6:31 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: Grup Hepsi Mamma Mia Müzikalinde Çarş. Kas. 12, 2008 10:24 pm | |
| - mélosh*spears demiş ki:
- önemsis jnm
| |
|