| benim hakkımdaki düşünceleriniz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: benim hakkımdaki düşünceleriniz Salı Eyl. 23, 2008 9:27 pm | |
| neler düşünüyosunuz bakim şekerler | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: benim hakkımdaki düşünceleriniz Çarş. Eyl. 24, 2008 12:41 pm | |
| sen benim aşkomsun bebikomsun sen benim en sevdiğim kankilerimdensin | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: benim hakkımdaki düşünceleriniz Çarş. Eyl. 24, 2008 7:07 pm | |
| teşekkürler canımsın sen de öylesin | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: benim hakkımdaki düşünceleriniz Perş. Eyl. 25, 2008 11:59 am | |
| sende öylesin cnms az bile söylüyorum yazıya dökemediğim için böyle az aşkom | |
|
| |
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: benim hakkımdaki düşünceleriniz Paz Eyl. 28, 2008 3:55 pm | |
| aaaah hiçde bile o benim aşkom, benim kankim. sen çok iyisin . diğer arkideşe de şaka yaptım | |
|
| |
| Konu: Geri: benim hakkımdaki düşünceleriniz Paz Eyl. 28, 2008 4:18 pm | |
| saol jnm behn ikinise de yeterhm dermishm | |
|
| |
Prinçess ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : Yoshymm... Siteyi Sevdin mi? : Eeed... İstediklerin : Eczacı olmakk ve yoshymi görmekk... !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Çok güsel valla... Kim tavsiye etti? : ben buldumm Kayıt tarihi : 25/11/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: benim hakkımdaki düşünceleriniz Salı Kas. 25, 2008 7:09 pm | |
| ii gibi görünüyosun çünkü hem yoshycisin hem fblisin | |
|
| |
| Konu: Geri: benim hakkımdaki düşünceleriniz C.tesi Kas. 29, 2008 8:05 am | |
| | |
|
| |
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: benim hakkımdaki düşünceleriniz C.tesi Kas. 29, 2008 4:17 pm | |
| sen harikasın bitosun herşeyimsinn | |
|
| |
| Konu: Geri: benim hakkımdaki düşünceleriniz C.tesi Kas. 29, 2008 4:31 pm | |
| thanks jnm sén dé sén dé!! | |
|
| |
| benim hakkımdaki düşünceleriniz | |
|