Grup Hepsi Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan

Hepsicilerin En İyi Adresi https://hepsigrubufan.catsboard.com

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE]

5 posters
YazarMesaj
Cyrus~
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Cyrus~

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : cemreee
Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım
İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi
!!UYARI!! :
SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Left_bar_bleue0 / 1000 / 100SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Right_bar_bleue

Ruh Halim : SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Melek10
Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı
Kim tavsiye etti? : Ben xD

Rep Sistemi
Aktiflik:
SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Left_bar_bleue100/100SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Empty_bar_bleue  (100/100)
Başarı:
SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Left_bar_bleue100/100SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Empty_bar_bleue  (100/100)
Online:
SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Img_left100/100SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Empty_bar_bleue  (100/100)

SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Empty
MesajKonu: SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE]   SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] EmptyC.tesi Eyl. 06, 2008 10:48 am

13 Temmuz 1954'de İzmir'de doğdu.Ziraat fakültesindeki öğrenimini yarıda bırakarak profesyonel sarkıcılığa başladı.1970'lerin ortalarında 'Kaybolan Yıllar', 'Gölge Etme' gibi sarkılarla yıldızı parladı. Şarkılarının çoğunu kendi besteledi. Bazılarının da sözlerini yazdı. İlk kez 1979'da sinema oyunculuğu denedi.- Minik Serçe- oyunculuk yeteneğiyle dikkat cektiği, 'Bin Yıl Önce Bin Yıl Sonra' adlı muzikallerdeki 'Sen Ağlama 'Geri Dön', 'Dağlar Dağlar' gibi şarkılarla ününü perçinledi. Sonraki 'Git' kasetiyle zirvedeki yerini aldı. Türk pop muziğinin en güçlü seslerinden Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi, Sertab Erener, Levent Yüksel, Tilbe gibi bir zamanlar vokalistliğini yapmış gençleri pop muziğimize kazandırdı.Üç kez evlendi ve bir çocuk annesi...

Sezen Aksu'nun albümleri: Serçe,Ağlamak Güzeldir, Firuze, Sen Ağlama, Git, Sezen Aksu '88, Sezen Aksu Söylüyor, Gülümse, Deli Kızın Türküsü, Işık Doğudan Yükselir, Gül Bahçeleri, Düğün ve Cenaze, Adı Bende Saklı, Sarı Odalar(Ben Seni Çok Sevdim Oğlum), Deliveren, Şarkı Söylemek Lazım

Dillerden düşmeyen bazı sarkıları: Kaybolan Yıllar, Gölge Etme, Yak Bir Sigara, Firuze, Hata, Ağlamak Güzeldir, İkinci Bahar, Dilimin Ucunda Kelimeler, Geri Dön, Tukeneceğiz, Git, unzile, Değer mi Hiç, Sarışınım, Bir Çocuk Sevdim, Seni İstiyorum, Şinanay, Gidiyorum, Belalım, Hadi Bakalım, Gülümse, Masum Değiliz, Deli Kızın Türküsü, Tenna...
http://www.hepsigrubufan.catsboard.com
|....CeMRe....|
|....CeMRe....|

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE
Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM
İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece
!!UYARI!! :
SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Left_bar_bleue0 / 1000 / 100SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Right_bar_bleue

Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=

('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz
Kim tavsiye etti? : Kendimmmm
Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =))

Rep Sistemi
Aktiflik:
Başarı:
Online:
SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Img_left100/100SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE]   SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] EmptyPtsi Eyl. 15, 2008 5:25 pm

saol cnm
https://hepsigrubufan.catsboard.com
*JEMREJİ_GÜLOSH*
ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
*JEMREJİ_GÜLOSH*

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : cemremm
Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk
İstediklerin : daha ne olsun=))
!!UYARI!! :

Ruh Halim : SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Yurekl10
Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel
Kim tavsiye etti? : bir dost
Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Smile

Rep Sistemi
Aktiflik:
SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Left_bar_bleue100/50SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Empty_bar_bleue  (100/50)
Başarı:
SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Left_bar_bleue10/100SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Empty_bar_bleue  (10/100)
Online:
SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Img_left100/40SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Empty_bar_bleue  (100/40)

MesajKonu: Geri: SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE]   SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] EmptyCuma Ekim 03, 2008 11:22 am

teşekürler canım. o bizim minik serçemiz
||B@léRiN||
ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
||B@léRiN||

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : cemremm
Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =)))
İstediklerin : daha ne olsunn =))
!!UYARI!! :

Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =))
Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=)
Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm...

Rep Sistemi
Aktiflik:
Başarı:
Online:

MesajKonu: Geri: SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE]   SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] EmptyCuma Ekim 03, 2008 11:29 am

eed
Very Happy tşk
http://cemrekemer.forum8.biz/
| | ChoqaLaTeMmm | |
| | ChoqaLaTeMmm | |

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin
Siteyi Sevdin mi? : çooq
İstediklerin : SiTede Daha Çoooq Uye oLmaSı
!!UYARI!! :

Ruh Halim : SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Uzuntu10
Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : çooq qseL ne Diim Hariqa..!!!
Kim tavsiye etti? : asLı
Beni Seviyor Musunuz? : eeD

Rep Sistemi
Aktiflik:
Başarı:
Online:

MesajKonu: Geri: SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE]   SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] EmptyÇarş. Kas. 12, 2008 6:34 pm

saol
http://www.cemrefn.1talk.net
Cyrus~
Cyrus~

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : cemreee
Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım
İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi
!!UYARI!! :

Ruh Halim : SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] Melek10
Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı
Kim tavsiye etti? : Ben xD

Rep Sistemi
Aktiflik:
Başarı:
Online:

MesajKonu: Geri: SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE]   SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE] EmptyÇarş. Kas. 12, 2008 6:56 pm

bişi deil
evt o minik serçemiz
http://www.hepsigrubufan.catsboard.com

SEZEN AKSU[MİNİK SERÇE]
1 sayfadaki 1 sayfası