Grup Hepsi Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan

Hepsicilerin En İyi Adresi https://hepsigrubufan.catsboard.com

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

TAKİO HOTEL

YazarMesaj
Cyrus~
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Cyrus~

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : cemreee
Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım
İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi
!!UYARI!! :
TAKİO HOTEL Left_bar_bleue0 / 1000 / 100TAKİO HOTEL Right_bar_bleue

Ruh Halim : TAKİO HOTEL Melek10
Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı
Kim tavsiye etti? : Ben xD

Rep Sistemi
Aktiflik:
TAKİO HOTEL Left_bar_bleue100/100TAKİO HOTEL Empty_bar_bleue  (100/100)
Başarı:
TAKİO HOTEL Left_bar_bleue100/100TAKİO HOTEL Empty_bar_bleue  (100/100)
Online:
TAKİO HOTEL Img_left100/100TAKİO HOTEL Empty_bar_bleue  (100/100)

TAKİO HOTEL Empty
MesajKonu: TAKİO HOTEL   TAKİO HOTEL EmptyC.tesi Eyl. 06, 2008 10:46 am

# dört alman veletten oluşan rock topluluğu. anne-babası hakkında derin düşüncelere daldığım, cins görünüşlü 15 yaşındaki bill'in solistlik yaptığı grupta diğer elemanlar 15-18 yaşları arasında. ama allah için iyi çalıyorlar. şu sıralar televizyonlarda durch den monsun isimli şarkıları dönüyor.
(golden state warrior, 29.08.2005 10:37 ~ 30.08.2005 14:29)
#8100178 !?
# almanya'da yılın en büyük çıkış yapan grubu seçildi. durch den monsun single'ının büyük çıkış yapmasının ardından schrei albümünü çıkardılar. gruba gelince: solist: bill, bass: georg, davul: gustav, gitar: tom
official sitenin linkini de vereyim de tam olsun:
http://www.tokio-hotel.de (almanca)
(golden state warrior, 15.11.2005 20:38 ~ 20:41)
#8537337 !?
# 15-18 yaslarinda olduklarina kesinlikle inanmadigim, daha sakallari bile cikmamis, ne olduklarini, kim olduklarini ögrenemeden ciglik atan vahsi kizlarin önüne parcalanmak üzere konulmus medya yemeklerinden 4 tanesi. almanya´da vodka icip sabahlara kadar parti yaptiklari icin jugendamt´in ailelerine büyük uyarilar yaptigi bu ufakliklarla her zaman oldugu gibi viyana havaalaninda karsilastim. kahire´ye gidiyorlardi, london sokaklarinda dolasan beatles gibi yüz ifadeleri ve yürüyüs tarzlariyla söhreti ne kadar sindirebildikleri asikardi. bill denilen makyajli cocuk 1,5 saat boyunca günes gözlüklerini cikartmadan bekledi, ismi hakkinda fikir sahibi olmadigim rasta sacli diger velet ise kis ortasinda* kafasina taktigi yazlik kasketiyle alay konusu oldu. etraflarinda artik menajerleri midir, ailelerinden birileri midir bilemem sirtlanlara benzeyen tuhaf yetiskinlerle bindiler o ucaga ve biz arkalarindan üzülerek baktik.
(okumamyokamaiyiyazarim, 27.12.2005 17:34)
#8807081 !?
# ergenlik cagi kapisi esigine ilk adimlarini atan, girmekte tereddüt eden, bazen geri dönüp cocuk kalmayi, cogu kez de gecmise mazi deyip yeni bir dünyada yolculuga cikmanin heyecanina kapilan
ön-ergenlik dönemi sancilarinin sahibi veletlerin acilarina, sevinclerine tercümanlik eden, ayrica kendi adlarina dergi, kitap, t-shirt, oyuncak ve benzeri bilumum esya piyasaya sürerek onlarin zaten kisitli olan
cep harcligina göz diken, ac gözlü bir manager sayesinde birdenbire, gökyüzünden parasütle inip
pop dünyasina iltihak eden, cocukluklarini yasamadan meshur olmanin depreminde depresip alkolü
fazla kacirdiklarinda sari basinin mansetine gecen, o nedenle cocuk/genclik dairesinin panige kapilmasina yol acan, sezonluk sovlari bittiginde eskiyip unutulacak, ama yerlerine yenileri gelecek bir grup.
(dilmen, 11.01.2006 23:50)
#8914180 !?
# ilk bakista yaslarini ve cinsiyetlerini cozemeyerek agzim bir karis acik izledigim alman veletler. schrei ve durch den monsun dinlenmeli.
(morosophe, 05.02.2006 03:18)
#9073636 !?
# ilk kez stefan raab'in sundugu tv total programinda tanidigim grup dün gece tekrar stefan raab'a konuk oldu. iki kardesim ilk kez dün grubu görmüs ve tanimis oldu. grubun solisti bill icin, benim aksini söylememe ragmen, "ya bu kiz!?" deyip durdular.

stefan raab'in durmadan dalga gectigi grubun seveni oldugu kadar sevmeyeni de cok.

bir kac ay önce bir barda grubun solisti bill ile ikizkardesinin elinde bira bardaklari ile görüntülenmesi sonucunda almanya'da bayagi bir olay oldu.
(eimer, 07.04.2006 19:31)
#9377287 !?
# kliplerini izledigim zaman cinsiyetlerini cozemedigim,daha dogrusu cozdugum ama yanlis cozdugum asi gorunumlu grup.
ben onlari kiz daha dogrusu lezbiyen zannetmistim,hadi bill neyse de tom denilen elemanin da erkek oldugunu ogrenmek beni soke etti.
ayrica belirtmeden gecemicem bastaki solist bill fotoraflarinda direk tatudaki esmer kiza benziyor.evet evet ben bunlari lezbiyen zannediyordum...ama cok benziyorlar..
http://www.hepsigrubufan.catsboard.com

TAKİO HOTEL
1 sayfadaki 1 sayfası