Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: ASHLEY TİSDALE(AŞKIMM) C.tesi Eyl. 06, 2008 10:46 am | |
| Ashley Tisdale (d. 2 Temmuz 1985, New Jersey) ABD'li oyuncu ve şarkıcı.
Lise Müzikali 2 filminde Sharpay olarak rol aldı. İki kere müzikal oyuncularıyla konser turuna çıktı. Bir çok film ve dizide rol aldı. Ayrıca çizgi film seslendirmeleri de yaptı. Zack ve Cody' nin Lüks Yaşamı`nın da da rol aldı. Ashley; Sharpay ile pek bir benzerliği olmadığını ve ondan çok daha iyi biri olduğunu açıkladı. En yakın arkadaşlarından bir kaç ünlü olanları: Brenda Song, Vanessa Hudgens, Miley Cyrus, Mitchel Musso, Zac Efron, Lucas Grabeel, Corbin Bleu... Miley-Ashley ve Vanessa çok güzel bir arkadaş grubu oluşturmuşlar. Sevgilisinin ismi ise Jared. Şu anda "Picture This"adlı filmi çekiyor ve bu film için saçlarını bir süreliğine boyattı.(Eskiden Zac Efron ile çıkıyor iddialarının hepsinin yalan olduğunu belirten Tisdale Zac ve Vanessa'nın çıktıklarını bilen tek kişi olmasına rağman Zanessa bu olayı basına yansıtmak istemediği için onların sırlarını saklamış ve onların en iyi arkadaşları olmuştu.)
Dıskografi [değiştir]Headstrong (2007) Voices (2008) | |
|
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: ASHLEY TİSDALE(AŞKIMM) Ptsi Eyl. 15, 2008 5:27 pm | |
| ay o benim aşkım çok seviyorum saol | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: ASHLEY TİSDALE(AŞKIMM) Ptsi Eyl. 15, 2008 6:05 pm | |
| | |
|
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: ASHLEY TİSDALE(AŞKIMM) Cuma Ekim 03, 2008 11:14 am | |
| çok saol ya çok güzel olmuş | |
|
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: ASHLEY TİSDALE(AŞKIMM) Cuma Ekim 03, 2008 11:15 am | |
| | |
|