| hangi dizinin hangi karakterisin ?? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: hangi dizinin hangi karakterisin ?? Çarş. Eyl. 03, 2008 10:10 am | |
| | |
|
| |
gülçincibeyza ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçinnn Siteyi Sevdin mi? : daha yeni geldim:) İstediklerin : bakcezz=) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : testler bölümü sprrr Kim tavsiye etti? : aslı Beni Seviyor Musunuz? : sn kimsin aslıysan cok:) Kayıt tarihi : 08/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: hangi dizinin hangi karakterisin ?? Çarş. Ekim 08, 2008 5:55 pm | |
| bn kavak yellerindeki mineymişim saol cnm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: hangi dizinin hangi karakterisin ?? Çarş. Ekim 08, 2008 9:38 pm | |
| avrupa yaqashı maqbuhle ay ölchem şimdi önemli diil | |
|
| |
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: hangi dizinin hangi karakterisin ?? Perş. Ekim 09, 2008 6:52 pm | |
| kavak yellerinden aslııı yehooo | |
|
| |
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: hangi dizinin hangi karakterisin ?? Perş. Ekim 09, 2008 9:23 pm | |
| Makbule Avrupa yakası ,Sen Makbule gibi hareketlisin dedi,,, | |
|
| |
mavis_gozlu ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Gülçinn Siteyi Sevdin mi? : Güzel ewet sefdimmm.. İstediklerin : yokkk !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : vallaa ne diyimmm güzel bir siteeee Kim tavsiye etti? : aslıı Kayıt tarihi : 24/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: hangi dizinin hangi karakterisin ?? Cuma Ekim 24, 2008 6:15 pm | |
| olleyyyyyy aşkımö çıktı yani kavak yellerindeki aslııı.. | |
|
| |
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| |
| |
| Konu: Geri: hangi dizinin hangi karakterisin ?? C.tesi Kas. 08, 2008 12:01 pm | |
| | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: hangi dizinin hangi karakterisin ?? C.tesi Kas. 08, 2008 5:10 pm | |
| Aslı
Kavak Yelleri, Sende ona çok benziyorsunuz.
| |
|
| |
| hangi dizinin hangi karakterisin ?? | |
|