| hayalleriniz neler | |
|
+8qoLiqirL*! ObSeSiF_PrEnSeSiM GüLçin_KoLiK | | ChoqaLaTeMmm | | cemre-esra |....CeMRe....| *JEMREJİ_GÜLOSH* ||B@léRiN|| 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: hayalleriniz neler Cuma Ağus. 15, 2008 4:35 pm | |
| hayallerinizden bahsedin benim hepsiyle tanışmak grubumuzun daılmaması istediğim mesleği elde etme gibi bi sürü hayalim olduğu için en büyük hayalim tüm hayallerimi gerçekleştirmek diorum | |
|
| |
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Cuma Ekim 03, 2008 12:44 pm | |
| bencede en büyük hayalim dileklerimin gerçekleşmesi ( hepsiyi görebilmek, mesleğimin güzel olması, sitemizin daha da büyümesi...) | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Ptsi Ekim 06, 2008 8:23 am | |
| hayallerimi saymakla bitmediği için yazmıyorum sadece hayallerimi gerçekleştirmek ve sitemizin hızla büyümesi | |
|
| |
cemre-esra ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : sevdim İstediklerin : admin veya prenses olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper admin yaparsanız ben daha güzel olur:) Kim tavsiye etti? : adını blmiyorum Beni Seviyor Musunuz? : evett Kayıt tarihi : 16/11/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Paz Kas. 16, 2008 9:57 am | |
| - *ecemm* demiş ki:
- bencede en büyük hayalim dileklerimin gerçekleşmesi ( hepsiyi görebilmek, mesleğimin güzel olması, sitemizin daha da büyümesi...)
benimde ama bde semhle tanışmakkk | |
|
| |
| | ChoqaLaTeMmm | | ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin Siteyi Sevdin mi? : çooq İstediklerin : SiTede Daha Çoooq Uye oLmaSı !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : çooq qseL ne Diim Hariqa..!!! Kim tavsiye etti? : asLı Beni Seviyor Musunuz? : eeD Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Paz Kas. 16, 2008 10:05 am | |
| bnde saymakla bitmez | |
|
| |
GüLçin_KoLiK ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin'im Siteyi Sevdin mi? : Evet İstediklerin : Rütbe aLmaK !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SüpeR bi siteymiş iiKi üye oLmuşum =) Kim tavsiye etti? : Bi siteden buLdum Beni Seviyor Musunuz? : Beni sevmeyen öLsün xD Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Ptsi Kas. 17, 2008 11:45 am | |
| oKuLu başarılı bitirmek iş sahibi oLmaK | |
|
| |
ObSeSiF_PrEnSeSiM ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : CemRe Siteyi Sevdin mi? : BiLMem İstediklerin : Hiç bişii !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : BiLmem GüseL Bi Siteye Bensio Kim tavsiye etti? : AsLı Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Salı Ara. 02, 2008 6:51 pm | |
| en ama en büyük hayaLim ÜnLü oLmak DiziLerde Oynamak İnş oda oLucak | |
|
| |
qoLiqirL*! ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 31 Hangi Hepsi Kızı? : CmRkmR Siteyi Sevdin mi? : eeD İstediklerin : Şu anLık yoK.! !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : GüzeL ki üYe oLdum Kim tavsiye etti? : MeLtem Kayıt tarihi : 21/01/09
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Çarş. Ocak 21, 2009 5:00 pm | |
| MoraLimi Bozan şeyin düzeLmesi üniversiTeyi isTda kazanmaK aiLemle mutLu yaşamaK | |
|
| |
sarı_meleqhm ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : Gülçinimmmm... Siteyi Sevdin mi? : Hemde Çok!!! İstediklerin : Sitede çok sevilmek... !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Çok güzel bir site.Bayıldımmm... Kim tavsiye etti? : ben buldum kimsecikler tavsite etmedi... Kayıt tarihi : 17/02/09
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Salı Şub. 17, 2009 6:15 pm | |
| ailemle mutlu olmakta çok öenmli ama bu onun önüne az bir farkla bile olsa geçior Sağlıklı olmak bir adada ailemle sesizce mutlu bir şekilde yaşamak sitenin daha da gelişmesii en büyük zorlukları aşmak daha çookkkkkkk var birde üniversiteyi bitirmeyi çok istiorm | |
|
| |
~~CeMReM~~ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : öLüMüNe CeMReM Siteyi Sevdin mi? : Evett İstediklerin : ------- !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Süper Bir Site Diyorum. . . . Kim tavsiye etti? : Hiçkimse Başka Bir Sitede Üye Listesine Bakıodum we Yanda Web Sitersine Tıklıyordum Burayı Gördüm Süper Bişey. . . . Kayıt tarihi : 19/05/09
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Salı Mayıs 19, 2009 2:37 pm | |
| 1-Üye Olduğum Tüm Sitelerde Görevi Büyük Bir Rütbem Olması 2-Kendi Sitemin Çok Büyümesi 3-Arda''mla Tanışmak 4-Cemrenin En Yakın Arkadaşı Olmak Onunla Aynı Evde Yaşamak 5-Büyümek 6-Öğretmen Olmak 7-Aile Sahibi Olmak 8-Bir Kız Bir Erkek Çocuğum Olması 9-Kız Olursa Adını=Aslı Koymak 10-Erkek Olursa Adını=Buğra Koymak | |
|
| |
|l***anqel***l| ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Cemre Kemer Siteyi Sevdin mi? : ewt İstediklerin : Admin olmak ama çok zor sanırım !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Anlatılmaz yaşanır (= Kim tavsiye etti? : Kimse!!! Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Salı Haz. 02, 2009 8:48 pm | |
| - qoLiqirL*! demiş ki:
- MoraLimi Bozan şeyin düzeLmesi
üniversiTeyi isTda kazanmaK aiLemle mutLu yaşamaK | |
|
| |
~~CeMReM~~ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : öLüMüNe CeMReM Siteyi Sevdin mi? : Evett İstediklerin : ------- !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Süper Bir Site Diyorum. . . . Kim tavsiye etti? : Hiçkimse Başka Bir Sitede Üye Listesine Bakıodum we Yanda Web Sitersine Tıklıyordum Burayı Gördüm Süper Bişey. . . . Kayıt tarihi : 19/05/09
| Konu: Geri: hayalleriniz neler C.tesi Tem. 11, 2009 7:07 pm | |
| bm bide kendi sitemin dost site olması ve kendi sitemin büyümesi | |
|
| |
ßüşra-Lucky ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : Cemrem Siteyi Sevdin mi? : Evet İstediklerin : Yok !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Bence harika. Kim tavsiye etti? : Kendim Buldum. Beni Seviyor Musunuz? : Evet Kayıt tarihi : 09/03/10
| Konu: Geri: hayalleriniz neler Salı Mart 09, 2010 8:22 pm | |
| Oyuncu OLmak SerenayımLa Daha Yakın OLmam | |
|
| |
| hayalleriniz neler | |
|