||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: teşekkür bölümü Perş. Ağus. 14, 2008 3:11 pm | |
| teşekkür etmek istedikleriniz varsa buyrunn | |
|
| | ChoqaLaTeMmm | | ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin Siteyi Sevdin mi? : çooq İstediklerin : SiTede Daha Çoooq Uye oLmaSı !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : çooq qseL ne Diim Hariqa..!!! Kim tavsiye etti? : asLı Beni Seviyor Musunuz? : eeD Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: teşekkür bölümü Çarş. Kas. 12, 2008 6:32 pm | |
| tşq asLı | |
|
GÜLÇİN-Jİ İLKNUR ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : Sarı Lolipopum Siteyi Sevdin mi? : Çok Sevdim İstediklerin : Sadece Yetkim !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Bu Sitede Nagish'imi Büşra'mı Çok SeviomM.. =) Kim tavsiye etti? : naqish Beni Seviyor Musunuz? : çooq sewiorm Kayıt tarihi : 19/11/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| |
Bushra''Gülçin'' ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : qulcin eren Siteyi Sevdin mi? : hıhı İstediklerin : yok:D !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : güsel bir site ben ole her siteye üye olma ama bu site hoşuma gitti Kim tavsiye etti? : hiç kişmsee Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: teşekkür bölümü Çarş. Kas. 19, 2008 1:38 pm | |
| bu qüseL siteyi açtıqınız için tşkLeR | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: teşekkür bölümü Çarş. Kas. 19, 2008 6:42 pm | |
| rica ederim bende sitemize sahip çıktığınız için teşekkür ederim | |
|
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: teşekkür bölümü Perş. Ara. 18, 2008 7:30 pm | |
| site yöneticilerine teşekkür ederim ben s.moddum bi aralar görevimi gayet güzel yaparken, siz elimden aldınız artık mod olmak istemiorum kusura bakmayın ama insanlarla oynayamazsınız bi mod yap,elinden al,sonra geri mod yap söylediklerim MELTEM VE ASLI için geçerli deil... | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: teşekkür bölümü Cuma Ara. 19, 2008 7:53 pm | |
| [b]cnm bnm onu galba nagihan elinden almış bitanem bnm neden istemiyosunki ben seni istersen tekrar s.mod yaparım ama siteye sık sık gir | |
|