| Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? | |
|
+8ObSeSiF_PrEnSeSiM GüLçin_KoLiK cemre-esra *JEMREJİ_GÜLOSH* |....CeMRe....| gülçin ||B@léRiN|| Cyrus~ 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Ptsi Ağus. 11, 2008 9:21 am | |
| ARKADAŞLAR BURADA HERKES NEYAPMAKTAN HOŞLANDIĞINI YAZCAK İLK BEN YAZYOM: MÜZİK DİNLEMEKTEN, SPOR YAPMAKTAN, TV İZLEMEKTEN DANS ETMEKTEN BİLGİSAYARA GİRMEKTEN KİTAP OKUMAKTAN HOŞLANIYORUM YHA SİZ? | |
|
| |
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Ptsi Ağus. 11, 2008 10:33 am | |
| cemremmden hoşlanıorum danss etmek benim için kesinlikle vazgeçilmez bi tutku müzik dinlemek ve yapmak cemremin sitelerini dolaşmak cemrem yasom nilim ve eylemimle ilgili şeler yapmak kitap okumak klasik müzik hastasıyımdır klasik müzik dinlemek .... | |
|
| |
gülçin ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : evt İstediklerin : beni mod yapmanız !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : muhteşem bi site Kim tavsiye etti? : Ben Buldum Kayıt tarihi : 30/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/60)
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Salı Eyl. 30, 2008 9:10 pm | |
| keman çalmaktan kitap okumaktan gülçinden tv izlemekten sitelere girmekten imza avatar yapmaktan | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Çarş. Ekim 01, 2008 9:05 am | |
| müzik dinlemekten dans etmekten pc'de kurtluk yapmaktan imza ve avi yapmaktan veeeeeeeeeeeee en çok hoşlandığım şey cemrem ve erenimmmmmmmmm | |
|
| |
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Cuma Ekim 03, 2008 12:15 pm | |
| öncelikle cemremden hoşlanıyyorum. müzik dinlemeyi ve dans etmeyi çok seviyorum nette dolaşmak sitede gezmek çok güzel ve ROCK FOREWER diyorum | |
|
| |
cemre-esra ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : sevdim İstediklerin : admin veya prenses olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper admin yaparsanız ben daha güzel olur:) Kim tavsiye etti? : adını blmiyorum Beni Seviyor Musunuz? : evett Kayıt tarihi : 16/11/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Paz Kas. 16, 2008 10:15 am | |
| MÜZİK DİNLEMEKTEN, SPOR YAPMAKTAN, TV İZLEMEKTEN DANS ETMEKTEN BİLGİSAYARA GİRMEKTEN KİTAP OKUMAKTAN ve gülçinimden bu siteden hoşlanıyorum | |
|
| |
GüLçin_KoLiK ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin'im Siteyi Sevdin mi? : Evet İstediklerin : Rütbe aLmaK !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SüpeR bi siteymiş iiKi üye oLmuşum =) Kim tavsiye etti? : Bi siteden buLdum Beni Seviyor Musunuz? : Beni sevmeyen öLsün xD Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Ptsi Kas. 17, 2008 11:43 am | |
| MüziK dinlemeKten qüLçinmden oKumaK pcde oynamaK sitelere qirmeK | |
|
| |
ObSeSiF_PrEnSeSiM ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : CemRe Siteyi Sevdin mi? : BiLMem İstediklerin : Hiç bişii !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : BiLmem GüseL Bi Siteye Bensio Kim tavsiye etti? : AsLı Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Salı Ara. 02, 2008 6:52 pm | |
| Bn Müzik dinlemek yatarken bile dinliorum Pcde Takılmak Yatmak Denize Girmek & GüneşLenmek Fln Filan | |
|
| |
qoLiqirL*! ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 31 Hangi Hepsi Kızı? : CmRkmR Siteyi Sevdin mi? : eeD İstediklerin : Şu anLık yoK.! !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : GüzeL ki üYe oLdum Kim tavsiye etti? : MeLtem Kayıt tarihi : 21/01/09
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Çarş. Ocak 21, 2009 4:51 pm | |
| HobiLerim Müzik DinLemek Pcde & msnDe oLmak siTe açmaK aiLemle birlikte oLmak aRkadaşLarımLa doLaşmak aLışveriş yapmaK Hepsi'm | |
|
| |
sarı_meleqhm ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : Gülçinimmmm... Siteyi Sevdin mi? : Hemde Çok!!! İstediklerin : Sitede çok sevilmek... !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Çok güzel bir site.Bayıldımmm... Kim tavsiye etti? : ben buldum kimsecikler tavsite etmedi... Kayıt tarihi : 17/02/09
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Salı Şub. 17, 2009 9:33 am | |
| öncelikle tabi gülçinimm müzik dinlemekten şarkı söylemekten dans etmekten bale (yapıorm) yapmaktan modern danstan msn de en cana yakın arkadaşlarımla konuşmaktan gülçinim ve hepsimin sitelerine üye olmaktan photofiltre photoshop veya photoscope gibi programlardan resim yapmaktan birde test çözmekten | |
|
| |
~~CeMReM~~ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : öLüMüNe CeMReM Siteyi Sevdin mi? : Evett İstediklerin : ------- !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Süper Bir Site Diyorum. . . . Kim tavsiye etti? : Hiçkimse Başka Bir Sitede Üye Listesine Bakıodum we Yanda Web Sitersine Tıklıyordum Burayı Gördüm Süper Bişey. . . . Kayıt tarihi : 19/05/09
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? Salı Mayıs 19, 2009 2:49 pm | |
| cemremden dans etmekten spor yapmaktan gitar çalmaktan yemek yemekten yüzmekten. . . . | |
|
| |
|l***anqel***l| ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Cemre Kemer Siteyi Sevdin mi? : ewt İstediklerin : Admin olmak ama çok zor sanırım !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Anlatılmaz yaşanır (= Kim tavsiye etti? : Kimse!!! Kayıt tarihi : 01/06/09
| |
| |
| Üyelerimiz Nelerden Hoşlanıyor Acaba? | |
|