| Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? | |
|
+14qoLiqirL*! ObSeSiF_PrEnSeSiM glçn-gkçe Bushra''Gülçin'' | | ChoqaLaTeMmm | | Hepsikopat Sena GüLçin_KoLiK cemre-esra cemre *JEMREJİ_GÜLOSH* |....CeMRe....| gülçin ||B@léRiN|| Cyrus~ 18 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Ptsi Ağus. 11, 2008 9:20 am | |
| ad= neden bu kullanıcı adnı seçtiniz= lütfen herkes doldursun | |
|
| |
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Ptsi Ağus. 11, 2008 10:34 am | |
| ad=meltem Neden?=Genelde bunu kullanıyorum+Takma adım
En son ||B@léRiN|| tarafından Çarş. Şub. 04, 2009 11:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
gülçin ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : evt İstediklerin : beni mod yapmanız !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : muhteşem bi site Kim tavsiye etti? : Ben Buldum Kayıt tarihi : 30/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/60)
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Salı Eyl. 30, 2008 9:11 pm | |
| ad=idil neden bu kullanıcı adnı seçtiniz=gülçini çok sevdiğimden | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Çarş. Ekim 01, 2008 9:03 am | |
| ad=Bilge neden bu kullanıcı adnı seçtiniz=Avril'imi çok sevdiğim için oda rock meleği oldu için RoCKaNGeL | |
|
| |
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Cuma Ekim 03, 2008 12:48 pm | |
| ad: gülşah neden bu kullanıcı adı: güzel isim ayrıca ecemin son 3 harfi cemrenin ilk 3 harfiyle aynı | |
|
| |
cemre ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : cemre Siteyi Sevdin mi? : çokk sevdim İstediklerin : yok !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Sakin,eylenceli,çılgın.aşık,melekgibi,mutlu,iyi Kim tavsiye etti? : cemre Beni Seviyor Musunuz? : (CEMRE):CEMRE SANA BALIOROMMMM. Kayıt tarihi : 03/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Cuma Ekim 03, 2008 7:02 pm | |
| Ben bu kullanıcı adını hem grup hepsi için hemde .arkadaşlarım için girdim ve iyiki girmişim diorum işşallah bir gün bende onlar gibi olurummm | |
|
| |
cemre-esra ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : sevdim İstediklerin : admin veya prenses olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper admin yaparsanız ben daha güzel olur:) Kim tavsiye etti? : adını blmiyorum Beni Seviyor Musunuz? : evett Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Paz Kas. 16, 2008 10:11 am | |
| aslında gülçini daha çok seviyordum ama aklıma bu geld | |
|
| |
GüLçin_KoLiK ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin'im Siteyi Sevdin mi? : Evet İstediklerin : Rütbe aLmaK !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SüpeR bi siteymiş iiKi üye oLmuşum =) Kim tavsiye etti? : Bi siteden buLdum Beni Seviyor Musunuz? : Beni sevmeyen öLsün xD Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Ptsi Kas. 17, 2008 11:45 am | |
| qüLçin_KoLiqimde o yüzdnn | |
|
| |
Hepsikopat Sena ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Yasemin^m Siteyi Sevdin mi? : evet=) İstediklerin : sitem büyüsün!!:D !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : güzel Kim tavsiye etti? : kimsee Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Ptsi Kas. 17, 2008 3:30 pm | |
| ad=sena neden bu kullanıcı adnı seçtiniz=lakabım olduğu için....... | |
|
| |
| | ChoqaLaTeMmm | | ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin Siteyi Sevdin mi? : çooq İstediklerin : SiTede Daha Çoooq Uye oLmaSı !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : çooq qseL ne Diim Hariqa..!!! Kim tavsiye etti? : asLı Beni Seviyor Musunuz? : eeD Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Salı Kas. 18, 2008 5:15 pm | |
| ad:naqihan neden bu kullanıcı adını seçtin:laqabımm ama kullanmak istemiorm | |
|
| |
Bushra''Gülçin'' ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : qulcin eren Siteyi Sevdin mi? : hıhı İstediklerin : yok:D !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : güsel bir site ben ole her siteye üye olma ama bu site hoşuma gitti Kim tavsiye etti? : hiç kişmsee Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Çarş. Kas. 19, 2008 1:44 pm | |
| ad=Büşra neden bu kullanıcı adnı seçtiniz=çünkü bu k.adını cok seviyorum ve gülçinle bni simgeliyo | |
|
| |
glçn-gkçe ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : gülçinimm Siteyi Sevdin mi? : ewett İstediklerin : sadece dostlukk !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : bence siteniz süper ama biraz daha geliştirwebilirsinizz Kim tavsiye etti? : gülçinist girl Beni Seviyor Musunuz? : ewett Kayıt tarihi : 16/11/08
| |
| |
ObSeSiF_PrEnSeSiM ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : CemRe Siteyi Sevdin mi? : BiLMem İstediklerin : Hiç bişii !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : BiLmem GüseL Bi Siteye Bensio Kim tavsiye etti? : AsLı Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Salı Ara. 02, 2008 6:50 pm | |
| Esra Hoşuma Gidio Anlamı:takıntılı prensesim demek oluo | |
|
| |
qoLiqirL*! ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 31 Hangi Hepsi Kızı? : CmRkmR Siteyi Sevdin mi? : eeD İstediklerin : Şu anLık yoK.! !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : GüzeL ki üYe oLdum Kim tavsiye etti? : MeLtem Kayıt tarihi : 21/01/09
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Çarş. Ocak 21, 2009 5:06 pm | |
| ad=KıvıLcım neden bu kullanıcı adnı seçtiniz= qoLiqirL.! Hoşuma gitti anlamı yok yani | |
|
| |
Feji_Yoshycibüşra ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : YOSHY Siteyi Sevdin mi? : SÜPERRR İstediklerin : imza avatar site admini olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper gerçekten bayıldım resmen Kim tavsiye etti? : meltem Beni Seviyor Musunuz? : tanımıyorum amam iyisin Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Paz Şub. 01, 2009 10:15 pm | |
| ad.büşra neden bu kullanıcı adını seçtiniz.aslında benim hep kullanıc adım yoshycibüşra lakabımda öle degişiklik yapayım dedim | |
|
| |
sarı_meleqhm ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : Gülçinimmmm... Siteyi Sevdin mi? : Hemde Çok!!! İstediklerin : Sitede çok sevilmek... !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Çok güzel bir site.Bayıldımmm... Kim tavsiye etti? : ben buldum kimsecikler tavsite etmedi... Kayıt tarihi : 17/02/09
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Salı Şub. 17, 2009 9:36 am | |
| ad=gülen neden bu kullanıcı adnı seçtiniz=gülçinim sapsarı bir meleqh te o yüzden bende kumralım | |
|
| |
~~CeMReM~~ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : öLüMüNe CeMReM Siteyi Sevdin mi? : Evett İstediklerin : ------- !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Süper Bir Site Diyorum. . . . Kim tavsiye etti? : Hiçkimse Başka Bir Sitede Üye Listesine Bakıodum we Yanda Web Sitersine Tıklıyordum Burayı Gördüm Süper Bişey. . . . Kayıt tarihi : 19/05/09
| Konu: Geri: Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? Salı Mayıs 19, 2009 2:41 pm | |
| ad=Ecem neden bu kullanıcı adnı seçtiniz=Ölümüne Cemreciyim de ondan :XD:XD | |
|
| |
|l***anqel***l| ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Cemre Kemer Siteyi Sevdin mi? : ewt İstediklerin : Admin olmak ama çok zor sanırım !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Anlatılmaz yaşanır (= Kim tavsiye etti? : Kimse!!! Kayıt tarihi : 01/06/09
| |
| |
| Neden bu kuLLanıcı adını seçtiniz? | |
|