| Kanki Aranıyor Bölümü | |
|
+10Bushra''Gülçin'' | | ChoqaLaTeMmm | | meleğim.erenim GüLçin_KoLiK cemre-esra *JEMREJİ_GÜLOSH* |....CeMRe....| gülçin ||B@léRiN|| Cyrus~ 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: Kanki Aranıyor Bölümü Ptsi Ağus. 11, 2008 9:12 am | |
| Burada Birbirimize Yeni Kankiler Bulabiliriz. Benimle Kanki Olmak İsteyen pm atsın | |
|
| |
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Ptsi Ağus. 11, 2008 10:04 am | |
| benimle kanka olmak isteyen ö.m. atsın | |
|
| |
gülçin ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : evt İstediklerin : beni mod yapmanız !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : muhteşem bi site Kim tavsiye etti? : Ben Buldum Kayıt tarihi : 30/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/60)
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Salı Eyl. 30, 2008 9:07 pm | |
| benimle kanki olmak isteyen ö.m atsın | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Çarş. Ekim 01, 2008 9:06 am | |
| benimle kanki olmak isteyen ö.m atsın isimlerinizi yazamayabilirim çünkü imzama sığmayabilirsiniz ona göre ö.m atın dikkat edinnnnnnnnn en iyi RoCK MeLeĞi | |
|
| |
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Cuma Ekim 03, 2008 12:18 pm | |
| benimle kanki olmak isteyenn ö.m atsınn | |
|
| |
cemre-esra ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : sevdim İstediklerin : admin veya prenses olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper admin yaparsanız ben daha güzel olur:) Kim tavsiye etti? : adını blmiyorum Beni Seviyor Musunuz? : evett Kayıt tarihi : 16/11/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Paz Kas. 16, 2008 10:14 am | |
| benimle kanki olma isteyen ö.m atsın | |
|
| |
GüLçin_KoLiK ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin'im Siteyi Sevdin mi? : Evet İstediklerin : Rütbe aLmaK !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SüpeR bi siteymiş iiKi üye oLmuşum =) Kim tavsiye etti? : Bi siteden buLdum Beni Seviyor Musunuz? : Beni sevmeyen öLsün xD Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Ptsi Kas. 17, 2008 11:44 am | |
| HepinizLe oLmaq istiom | |
|
| |
meleğim.erenim ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : erenim Siteyi Sevdin mi? : evet süper İstediklerin : s.mod olmak gepsi grubunu görmek:) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper bi süte bayıldım Kim tavsiye etti? : nagihan Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Salı Kas. 18, 2008 7:16 pm | |
| benimle kanki olmak isteyen kim var | |
|
| |
| | ChoqaLaTeMmm | | ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin Siteyi Sevdin mi? : çooq İstediklerin : SiTede Daha Çoooq Uye oLmaSı !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : çooq qseL ne Diim Hariqa..!!! Kim tavsiye etti? : asLı Beni Seviyor Musunuz? : eeD Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Salı Kas. 18, 2008 7:16 pm | |
| bn varım ama zaten knkym :D =)))) | |
|
| |
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Salı Kas. 18, 2008 7:36 pm | |
| benimle kanki olmak isteyen buraya yazsın | |
|
| |
Bushra''Gülçin'' ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : qulcin eren Siteyi Sevdin mi? : hıhı İstediklerin : yok:D !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : güsel bir site ben ole her siteye üye olma ama bu site hoşuma gitti Kim tavsiye etti? : hiç kişmsee Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Çarş. Kas. 19, 2008 1:33 pm | |
| | |
|
| |
cemre-esra ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : sevdim İstediklerin : admin veya prenses olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper admin yaparsanız ben daha güzel olur:) Kim tavsiye etti? : adını blmiyorum Beni Seviyor Musunuz? : evett Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü C.tesi Kas. 22, 2008 4:30 pm | |
| benimle kanki olmak isteyen kim var | |
|
| |
rock.pr!ncess_!koman!a ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemre Siteyi Sevdin mi? : ewt İstediklerin : yoq !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süperr Kim tavsiye etti? : nagish Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Ptsi Kas. 24, 2008 4:00 pm | |
| | |
|
| |
sarı_meleqhm ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : Gülçinimmmm... Siteyi Sevdin mi? : Hemde Çok!!! İstediklerin : Sitede çok sevilmek... !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Çok güzel bir site.Bayıldımmm... Kim tavsiye etti? : ben buldum kimsecikler tavsite etmedi... Kayıt tarihi : 17/02/09
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Salı Şub. 17, 2009 9:37 am | |
| benle kanki olmak isteyen kim varrr??? | |
|
| |
~~CeMReM~~ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : öLüMüNe CeMReM Siteyi Sevdin mi? : Evett İstediklerin : ------- !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Süper Bir Site Diyorum. . . . Kim tavsiye etti? : Hiçkimse Başka Bir Sitede Üye Listesine Bakıodum we Yanda Web Sitersine Tıklıyordum Burayı Gördüm Süper Bişey. . . . Kayıt tarihi : 19/05/09
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Salı Mayıs 19, 2009 2:39 pm | |
| Benimle Harbi Kanka Olmak İsdeyen Ö.M. aTsın | |
|
| |
|l***anqel***l| ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Cemre Kemer Siteyi Sevdin mi? : ewt İstediklerin : Admin olmak ama çok zor sanırım !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Anlatılmaz yaşanır (= Kim tavsiye etti? : Kimse!!! Kayıt tarihi : 01/06/09
| Konu: Geri: Kanki Aranıyor Bölümü Salı Haz. 02, 2009 8:46 pm | |
| | |
|
| |
| Kanki Aranıyor Bölümü | |
|