| Üyeler Kaçıncı Sınıfta? | |
|
+11GüLçin_KoLiK cemre-esra mavis_gozlu gülçincibeyza *JEMREJİ_GÜLOSH* şüheda-şct HAZAL_HEPSİ |....CeMRe....| cici hepsici ||B@léRiN|| Cyrus~ 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Ptsi Ağus. 11, 2008 9:11 am | |
| buraya sadece bir kere yazalım lütfen ben 7.sınıfa geçtim
En son süper_qirl_cemre tarafından Salı Ekim 28, 2008 6:48 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Ptsi Ağus. 11, 2008 10:03 am | |
| | |
|
| |
cici hepsici ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 39 Hangi Hepsi Kızı? : eren Siteyi Sevdin mi? : ewet İstediklerin : eb !!UYARI!! : Ruh Halim : Kayıt tarihi : 09/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Cuma Ağus. 22, 2008 4:36 pm | |
| üniversite bittiartık öğrenci deilim yanii | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? C.tesi Ağus. 23, 2008 8:35 am | |
| (= ne güzel bizlerden büyüklerinde sitelerimizle ilgilenmesine sevindim bende 7. Sınıfa geçtim.. | |
|
| |
HAZAL_HEPSİ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Cemre Siteyi Sevdin mi? : EVET İstediklerin : CK !!UYARI!! : Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? C.tesi Eyl. 06, 2008 9:46 am | |
| | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Salı Eyl. 09, 2008 12:33 pm | |
| tüm öğrencilerimizin yeni öğretim yılını tebrik ediyorum | |
|
| |
HAZAL_HEPSİ ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Cemre Siteyi Sevdin mi? : EVET İstediklerin : CK !!UYARI!! : Kayıt tarihi : 03/09/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Salı Eyl. 09, 2008 1:47 pm | |
| | |
|
| |
şüheda-şct süρєя мod
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : cemre Siteyi Sevdin mi? : evet İstediklerin : yook !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süperrrrr Kim tavsiye etti? : bilmiyorum=) Beni Seviyor Musunuz? : m€lt€m=seni sefiohm bebi$m Kayıt tarihi : 29/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (100/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Ptsi Eyl. 29, 2008 9:01 pm | |
| | |
|
| |
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Salı Eyl. 30, 2008 4:02 pm | |
| | |
|
| |
gülçincibeyza ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçinnn Siteyi Sevdin mi? : daha yeni geldim:) İstediklerin : bakcezz=) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : testler bölümü sprrr Kim tavsiye etti? : aslı Beni Seviyor Musunuz? : sn kimsin aslıysan cok:) Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Çarş. Ekim 08, 2008 5:27 pm | |
| | |
|
| |
mavis_gozlu ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : Gülçinn Siteyi Sevdin mi? : Güzel ewet sefdimmm.. İstediklerin : yokkk !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : vallaa ne diyimmm güzel bir siteeee Kim tavsiye etti? : aslıı Kayıt tarihi : 24/10/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? C.tesi Ekim 25, 2008 11:50 am | |
| | |
|
| |
cemre-esra ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : sevdim İstediklerin : admin veya prenses olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper admin yaparsanız ben daha güzel olur:) Kim tavsiye etti? : adını blmiyorum Beni Seviyor Musunuz? : evett Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Paz Kas. 16, 2008 9:56 am | |
| | |
|
| |
GüLçin_KoLiK ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin'im Siteyi Sevdin mi? : Evet İstediklerin : Rütbe aLmaK !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SüpeR bi siteymiş iiKi üye oLmuşum =) Kim tavsiye etti? : Bi siteden buLdum Beni Seviyor Musunuz? : Beni sevmeyen öLsün xD Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Ptsi Kas. 17, 2008 11:44 am | |
| | |
|
| |
glçn-gkçe ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : gülçinimm Siteyi Sevdin mi? : ewett İstediklerin : sadece dostlukk !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : bence siteniz süper ama biraz daha geliştirwebilirsinizz Kim tavsiye etti? : gülçinist girl Beni Seviyor Musunuz? : ewett Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Ptsi Kas. 24, 2008 4:18 pm | |
| | |
|
| |
ObSeSiF_PrEnSeSiM ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : CemRe Siteyi Sevdin mi? : BiLMem İstediklerin : Hiç bişii !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : BiLmem GüseL Bi Siteye Bensio Kim tavsiye etti? : AsLı Kayıt tarihi : 02/12/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Salı Ara. 02, 2008 6:49 pm | |
| 8 ama normalde lise 2 di nedeni 1 Sene geç başladım & 1sene kaldım | |
|
| |
e_k_94 ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : yes Siteyi Sevdin mi? : yes İstediklerin : yes !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : yes Kim tavsiye etti? : yes Kayıt tarihi : 24/12/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Çarş. Ara. 24, 2008 3:57 pm | |
| | |
|
| |
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Ptsi Ara. 29, 2008 10:25 am | |
| | |
|
| |
cemre-esra ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : sevdim İstediklerin : admin veya prenses olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper admin yaparsanız ben daha güzel olur:) Kim tavsiye etti? : adını blmiyorum Beni Seviyor Musunuz? : evett Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Perş. Ocak 15, 2009 2:50 pm | |
| | |
|
| |
qoLiqirL*! ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 31 Hangi Hepsi Kızı? : CmRkmR Siteyi Sevdin mi? : eeD İstediklerin : Şu anLık yoK.! !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : GüzeL ki üYe oLdum Kim tavsiye etti? : MeLtem Kayıt tarihi : 21/01/09
| Konu: Geri: Üyeler Kaçıncı Sınıfta? Çarş. Ocak 21, 2009 4:11 pm | |
| | |
|
| |
| Üyeler Kaçıncı Sınıfta? | |
|