| yeni üyeler burada buluşuyor | |
|
+17ObSeSiF_PrEnSeSiM glçn-gkçe |ßLack devıL| rock.pr!ncess_!koman!a GÜLÇİN-Jİ İLKNUR Bushra''Gülçin'' GüLçin_KoLiK |....CeMRe....| cemre-esra | | ChoqaLaTeMmm | | gülçincibeyza *TaTLı_CaDı* *JEMREJİ_GÜLOSH* şüheda-şct ||B@léRiN|| gülçin Cyrus~ 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: yeni üyeler burada buluşuyor Ptsi Ağus. 11, 2008 8:47 am | |
| Tanışmak için kendiniz eözel başlık açmayın lütfen eğer misafirler için bir başlık isterseniz pmle söleyin | |
|
| |
gülçin ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : evt İstediklerin : beni mod yapmanız !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : muhteşem bi site Kim tavsiye etti? : Ben Buldum Kayıt tarihi : 30/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/60)
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Salı Eyl. 30, 2008 9:06 pm | |
| herekese meraba ben idil 10 yaşındayım gülçini çhoqq seviyorum | |
|
| |
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Çarş. Ekim 01, 2008 9:12 am | |
| ben meltem 14 yasındaım accaaipp derechede cemrem selimim semihm ve britneyhm aşııyhm bu arada hg idilcim
En son mélosh*spears tarafından Salı Ekim 28, 2008 4:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : evt İstediklerin : beni mod yapmanız !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : muhteşem bi site Kim tavsiye etti? : Ben Buldum Kayıt tarihi : 30/09/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Çarş. Ekim 01, 2008 10:30 am | |
| | |
|
| |
şüheda-şct süρєя мod
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : cemre Siteyi Sevdin mi? : evet İstediklerin : yook !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süperrrrr Kim tavsiye etti? : bilmiyorum=) Beni Seviyor Musunuz? : m€lt€m=seni sefiohm bebi$m Kayıt tarihi : 29/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (100/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Çarş. Ekim 01, 2008 11:52 am | |
| merhba ben şüheda şeyda 14 yaşındayım cemreyi ve tolga çeviği çooook seviyorum | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Çarş. Ekim 01, 2008 11:58 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Çarş. Ekim 01, 2008 12:26 pm | |
| | |
|
| |
şüheda-şct süρєя мod
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 30 Hangi Hepsi Kızı? : cemre Siteyi Sevdin mi? : evet İstediklerin : yook !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süperrrrr Kim tavsiye etti? : bilmiyorum=) Beni Seviyor Musunuz? : m€lt€m=seni sefiohm bebi$m Kayıt tarihi : 29/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (100/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Perş. Ekim 02, 2008 9:26 am | |
| hoşbuldum | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Perş. Ekim 02, 2008 3:20 pm | |
| sevindik tatlım ilerde daha hoş olucak site gelişicekk | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Perş. Ekim 02, 2008 4:18 pm | |
| inşallah jnm evet topthan yheni gelen herkes hoşgelmiiişş | |
|
| |
*JEMREJİ_GÜLOSH* ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : hem de çookk İstediklerin : daha ne olsun=)) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : site mükemmel Kim tavsiye etti? : bir dost Beni Seviyor Musunuz? : M€LT€M=arkichm seni çok sefiohm jnm behnm bitanesi Kayıt tarihi : 19/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/50) Başarı: (10/100) Online: (100/40)
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Cuma Ekim 03, 2008 12:25 pm | |
| ben gülşah 14 yaşındayım. idilcim ve şühedacım sizlerde siteye hoşgeldiniz | |
|
| |
*TaTLı_CaDı* ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 27 Hangi Hepsi Kızı? : EreN'm Siteyi Sevdin mi? : Çoooook İstediklerin : Sitede Çok Mesaj Yazıp Prenses Olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Süperrr Bir Sitee [Aynı Bilge Gibi] Kim tavsiye etti? : Bilge Kayıt tarihi : 25/10/08
Rep Sistemi Aktiflik: (0/0) Başarı: (0/0) Online: (0/0)
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor C.tesi Ekim 25, 2008 7:52 pm | |
| herkese mereba ben eylül eren fanıyım bu siteyi bilge tavsiiye ettii | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor C.tesi Ekim 25, 2008 7:59 pm | |
| hg jnm ii qi üe oldhn ii forumlaaarr | |
|
| |
gülçincibeyza ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçinnn Siteyi Sevdin mi? : daha yeni geldim:) İstediklerin : bakcezz=) !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : testler bölümü sprrr Kim tavsiye etti? : aslı Beni Seviyor Musunuz? : sn kimsin aslıysan cok:) Kayıt tarihi : 08/10/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Paz Ekim 26, 2008 4:14 pm | |
| mrb bnde beyza 13 yasındaım gülçinciim burayı bna aslı tavsiye etti | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Paz Ekim 26, 2008 5:37 pm | |
| hg jnm aramısha ii forumlar bol paylaşımlaar =] | |
|
| |
| | ChoqaLaTeMmm | | ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin Siteyi Sevdin mi? : çooq İstediklerin : SiTede Daha Çoooq Uye oLmaSı !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : çooq qseL ne Diim Hariqa..!!! Kim tavsiye etti? : asLı Beni Seviyor Musunuz? : eeD Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Çarş. Kas. 12, 2008 6:29 pm | |
| | |
|
| |
cemre-esra ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 34 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : sevdim İstediklerin : admin veya prenses olmak !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süper admin yaparsanız ben daha güzel olur:) Kim tavsiye etti? : adını blmiyorum Beni Seviyor Musunuz? : evett Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Paz Kas. 16, 2008 9:55 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Paz Kas. 16, 2008 1:26 pm | |
| | |
|
| |
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Paz Kas. 16, 2008 3:49 pm | |
| h.geldiniz kızlar umarım iyi vakit geçirirsiniz | |
|
| |
GüLçin_KoLiK ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 32 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin'im Siteyi Sevdin mi? : Evet İstediklerin : Rütbe aLmaK !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SüpeR bi siteymiş iiKi üye oLmuşum =) Kim tavsiye etti? : Bi siteden buLdum Beni Seviyor Musunuz? : Beni sevmeyen öLsün xD Kayıt tarihi : 17/11/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Ptsi Kas. 17, 2008 11:42 am | |
| sLm bn Feyza 11 yaşındayım site süpeR iLeRde Rütbe aLmaq isteRim =) | |
|
| |
Bushra''Gülçin'' ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : qulcin eren Siteyi Sevdin mi? : hıhı İstediklerin : yok:D !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : güsel bir site ben ole her siteye üye olma ama bu site hoşuma gitti Kim tavsiye etti? : hiç kişmsee Kayıt tarihi : 18/11/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Çarş. Kas. 19, 2008 1:33 pm | |
| sLm ben Büşra beni seyda ve meLtem tanır 14 yaşındayım qüLçinci ve eRenciyim herkese mrb | |
|
| |
GÜLÇİN-Jİ İLKNUR ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : Sarı Lolipopum Siteyi Sevdin mi? : Çok Sevdim İstediklerin : Sadece Yetkim !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Bu Sitede Nagish'imi Büşra'mı Çok SeviomM.. =) Kim tavsiye etti? : naqish Beni Seviyor Musunuz? : çooq sewiorm Kayıt tarihi : 19/11/08
| |
| |
rock.pr!ncess_!koman!a ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 2 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemre Siteyi Sevdin mi? : ewt İstediklerin : yoq !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : süperr Kim tavsiye etti? : nagish Kayıt tarihi : 21/11/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Cuma Kas. 21, 2008 3:35 pm | |
| meraba arkler bn ilknur rock müsik dinlerim sewdiğim ünlüleri imzandan görebilirsiniz bide avril var 13 yaşımdayım bu gün doğum günüm kalıcı olcm | |
|
| |
|ßLack devıL| ღ°•.♥.•°ღ Dergi EditöRü ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 3 Yaş : 31 Hangi Hepsi Kızı? : cemre Siteyi Sevdin mi? : idaRe edeR İstediklerin : hiç ßiŞi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : qüzeL site ama birazcık daha qeLiştiriLmeli... Kim tavsiye etti? : qim$e Kayıt tarihi : 16/11/08
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Cuma Kas. 21, 2008 4:01 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: yeni üyeler burada buluşuyor Cuma Kas. 21, 2008 5:28 pm | |
| hepinis hg arkadslr büsram sen de hg !! | |
|
| |
| yeni üyeler burada buluşuyor | |
|