Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: kolay bir test Çarş. Ağus. 06, 2008 12:12 pm | |
| 4 basit sorudan bu test ne kadar "profesyonel"düşünebildiğinizi ölçmeye yöneliktir.Lütfen yanıtlara bakmadan önce her soru üzerinde iyice düşünün.
Soru 1:Bir zürafayı nasıl buzdolabına koyarsınız? Doğru yanıt:Buzdolabının kapağını açarız.Zürafayı içeriye koyar kapıyı kapatırız. Bu soru basit problemleri çözerken nasıl komplike yollara sapma eğiliminde olduğunuzu gösteren iyi bir örnektir.
Soru 2:Bir fili buzdolabına nasıl koyarsınız? Yanlış yanıt:Buzdolabının kapağını açarız.Fili içeriye koyar kapıyı kapatırız. Doğru yanıt:Buzdolabının kapısınız açarız.Zürafayı dışarı çıkarırız.Fili içeri koyar kapıyı kapatırız. Bu soru davranışlarımızın sonuçlarını düşünmede ne kadar başarılı olduğunuzu test ediyordu.
Soru 3:Aslan kral bir hayvanlar toplantısı düzenlemişti.Biri dışında tüm hayvanlar toplantıya katıldı.Hangi hayvan katılmamıştır? Doğru yanıt:Fil çünkü o sırada buzdolabındaydı. Bu soru hatırlama yeteneğinizi ölçer.
Soru 4:Her zaman timsahlarla dolu olduğunu bidiğiniz bir nehri geçmeniz gerekiyor.Nasıl geçersiniz? Doğru yanıt:Yüzerek.Bütün timsahlar toplantıya katıldığından hiçbiri nehirde yoktur. Bu soru hatalarınızdan ders çıkarabilme yeteneğinizi ölçüyordu... | |
|
| | ChoqaLaTeMmm | | ღ°•.♥.•°ღAzimli Üyeღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : qüLçin Siteyi Sevdin mi? : çooq İstediklerin : SiTede Daha Çoooq Uye oLmaSı !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : çooq qseL ne Diim Hariqa..!!! Kim tavsiye etti? : asLı Beni Seviyor Musunuz? : eeD Kayıt tarihi : 12/11/08
| Konu: Geri: kolay bir test Salı Kas. 18, 2008 6:43 pm | |
| ßiLiyorDum saol aşkomm | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: kolay bir test Salı Kas. 18, 2008 7:13 pm | |
| | |
|