Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: hepsi kızlarının facebook adresleri Çarş. Ağus. 06, 2008 11:04 am | |
| yasemin: cep cadısı (iki tane cep cadısı var resimsiz olan yasemin)
ereninkinden emin değilim ama onunki varmış gizliymiş bu olabilir:Eren Bkc
Gülçin resimlerini koymuyo ondan resmi olmayan gülçin ergüllerin hepsinin ekleyin
cemreninkide Mini Ck imiş isteyenler eklesin
Bide bonuslar var tabi
Erenin Kardeşi:Esn Bkc
buda erenin sevgilisi:Tunc Abraz
lütfen emeğe saygı bunları bulabilmek için canım çıktı doğrusu
durun durun yaa daha yeni buldumm bonuslar devam ediyo erenin sevgilisinin facebook arkadaşlarını bakınca büssürü buldum
cemrenin annesi:Şebnem Özerk
yusuf akgün(korkut):Yusuf Akgün
kubilay pebeklioğlu(erol hoca):Kubilay Pebeklioğlu
alıntıdır! isteyenlere kaynağımı ö.m. den atabilirim | |
|
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: hepsi kızlarının facebook adresleri Perş. Ağus. 07, 2008 9:23 am | |
| canımsın hepsi kliptoniğe çıktı bizim ne msnmiz ne de facebook umuz var dedi ve ben hepsime güweniorummm bizzat kendileri söledi hatta cemrem dedi ki ben geçen arkimin facebooktan baktı m kızın biri ben cemreyim dio dedi cemrem de ben cemreyim falan diiince sen en iis bi psikolağa falan git asıl cemre benim demiş cemre de bunun üzerine kız kendini cemre olduğuna o kadar inandırmış ki bana sen en iis bi psikolağa falan git dio ya falan dedi inanmaın böle şelere yani ben şahsen inanmıorum | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: hepsi kızlarının facebook adresleri Perş. Ağus. 07, 2008 9:31 am | |
| ama bazen öyle olabilir ama bbanada bi arkadaşım verdi | |
|
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: hepsi kızlarının facebook adresleri Perş. Ağus. 07, 2008 10:16 am | |
| ben yine de inanmıorum nese sohbet olmasın | |
|