Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: grup mp3den grup hepsiye laf Çarş. Ağus. 06, 2008 11:02 am | |
| gazeteci:grup hepsi hakkinda ne düsünüyosunuz? grup mp3:onlar bizden önce cikti ama galiba biz onlardan daha iyiyiz öyle olmasa kimse klibimizi izlemezdi gazeteci:nerden biliyosunuz sizin klibinizin daha cok izlendigini? grup mp3:hayranlarimiz her gün bizi ariyolar gazeteci:neyse baska konuya gecelim,sizce grup hepsi mi iyi 4 yüz mü? grup mp3:bence 4 yüz biz onlarin klibini albümünü aldik ama grup hepsi de iyi | |
|
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: grup mp3den grup hepsiye laf Perş. Ağus. 07, 2008 9:19 am | |
| ne kadar aptalca bi cwptır bu yaa çünkü bizim klibimizi izliolarmışmışmış sanki bizim kliplerimiz heç izlenmio manyağın zoruna bak beee | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: grup mp3den grup hepsiye laf Perş. Ağus. 07, 2008 9:20 am | |
| | |
|
gülçin ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 31 Yaş : 26 Hangi Hepsi Kızı? : gülçin Siteyi Sevdin mi? : evt İstediklerin : beni mod yapmanız !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : muhteşem bi site Kim tavsiye etti? : Ben Buldum Kayıt tarihi : 30/09/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/60)
| Konu: Geri: grup mp3den grup hepsiye laf Perş. Ekim 02, 2008 3:40 pm | |
| aynen yha 4 yüz(süz) nasıl Güzel olabilio???? kuzenim bi kere bana 4 yüz (süz) hepsiye göre iyi dedi. bende sinirle neden dedim o da çümkü hepsi konser ve programlarda playback yapıo onlar canlı dedi. ben de olsun hepsi çok güzel dans edio ama dedim. o da ama 4 yüz(süz) daha hareketli dans edio dedi. ( 2 sini de sevmez) | |
|