Grup Hepsi Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan

Hepsicilerin En İyi Adresi https://hepsigrubufan.catsboard.com

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş

3 posters
YazarMesaj
Cyrus~
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Cyrus~

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : cemreee
Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım
İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi
!!UYARI!! :
4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Left_bar_bleue0 / 1000 / 1004 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Right_bar_bleue

Ruh Halim : 4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Melek10
Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı
Kim tavsiye etti? : Ben xD

Rep Sistemi
Aktiflik:
4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Left_bar_bleue100/1004 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Empty_bar_bleue  (100/100)
Başarı:
4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Left_bar_bleue100/1004 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Empty_bar_bleue  (100/100)
Online:
4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Img_left100/1004 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Empty_bar_bleue  (100/100)

4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Empty
MesajKonu: 4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş   4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş EmptyÇarş. Ağus. 06, 2008 11:01 am

muhabir sormuş:
hepsi grubuda sizin gibi dört kişiden oluşuyor.kendinizi bu anlamda rakip olarak görüyor musunuz ?

onur:hayır öyle bir şey yok aramızda. çünkü türkiyede bu zamana kadar çok grup kuruldu. hepsi şarkı söyleyebilen ve dans edebilen insanların bir şekilde kurdukları gruplardı.ama biz onlardan farklıyız. çünkü bir vokal grubuyuz. sadece vokal öğelerinin bir araya geldiği bir grup. o yüzden kimseyle bir benzeliğimiz yok.

gülnur: hepsinin yaptığı müzikle, bizim yaptığımız müziğin bir benzerliği yok. konserlerde de onlar playback biz canlı söylüyoruz

onur: hepsi grubu ilk albümünde bizim gibi süleyman yüksel ve temel zümrütle çalışmıştı. o yüzden ufak tefek benzerlikleri olabilir.

didem:bizim yarışımız kendimizle. her albüme daha fazla pozitif enerji katarak, kendi çıtamızı yükseltmeye çalışıyoruz demişler.

muhabir bir daha sormuş:

hepsi grubu ile sık sık karşılaştırılıyorsunuz...

gülnur:karşılaştırılacak bir şey olmadığını düşünüyorum. çünkü bizim soundlarımız farklı demişler

ben çok sinirlendim bakalım siz ne diyeceksiniz
http://www.hepsigrubufan.catsboard.com
||B@léRiN||
ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
||B@léRiN||

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : cemremm
Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =)))
İstediklerin : daha ne olsunn =))
!!UYARI!! :
4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Left_bar_bleue0 / 1000 / 1004 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Right_bar_bleue

Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =))
Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=)
Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm...

Rep Sistemi
Aktiflik:
Başarı:
Online:
4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Img_left100/1004 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Empty_bar_bleue  (100/100)

MesajKonu: Geri: 4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş   4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş EmptyPerş. Ağus. 07, 2008 9:18 am

ıııyyyy çok gıcıksınız nkendinizi bişi sanıosunuz
http://cemrekemer.forum8.biz/
gülçin
ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
ღ°•.♥.•°ღYeni Hepsi Fanıღ°•.♥.•°ღ
gülçin

Kadın
Hangi Hepsi Kızı? : gülçin
Siteyi Sevdin mi? : evt
İstediklerin : beni mod yapmanız
!!UYARI!! :

Ruh Halim : 4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Geveze10
Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : muhteşem bi site
Kim tavsiye etti? : Ben Buldum

Rep Sistemi
Aktiflik:
Başarı:
Online:
4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Img_left100/604 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş Empty_bar_bleue  (100/60)

MesajKonu: Geri: 4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş   4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş EmptyPerş. Ekim 02, 2008 3:35 pm

çok gıcıklar ama onların başka yaptıklarına göre bu hiç bişey 4 yüz(süz) fanları cemreye portakallı kek yedirdiler yha

4 yüz(süz)yine hepsi laf söylemiş
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» go girl hepsi