Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: sagopa kajmer ayıbı!!! Çarş. Ağus. 06, 2008 10:46 am | |
| Sagopa kajmerin sözlerii!!!hepsi gerçektir! sogapa kajmer tv8 de konuk olduğu programda her sanatçıdan söz ediyordu sıra hepsiye geldi sogapaya sordular hepsi senin için neyi ifade ediyor sogapa ise ''özenti kılıklı 4 budala kız '' demesiyle stüdyada bir çığlık koptu yuhhhh die ve sogapaya çok hızlı şarkı sölediği için yani şaşırmadan herkes bunları kaç saatde yazıyon die sogapada bi tane söliyimde görün dedi ve bu şarkıda hepsiyi aşalayan sözler kullandı | |
|
||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: sagopa kajmer ayıbı!!! Perş. Ağus. 07, 2008 9:14 am | |
| işte herkes bizi kıskanıo ya ne kadar iğrençler ya | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: sagopa kajmer ayıbı!!! Perş. Ağus. 07, 2008 9:34 am | |
| evet bizim hepsimizi kıskanıyolar nolucak | |
|