||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: 13 yaşında yazdığı bir şiir Perş. Eyl. 04, 2008 10:31 am | |
| seni seven biri varsa soyle çekinme gel yanıma sensizlik canımdan cıktı gel otur yanıma
seni seven benim o değil hayatın benim o değil aşkın benim o değil
gel yanıma seni istiyorum gözlerinden akan yaşları durdurda gel beni baştan cıkarma seni seviyorum demekten korkma.
aşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkk demekkkkkkkkkkkkkk gözlerinnnnnnnnnnnnnn dmekkkkkkkkkkkk aşkım gel benle sana ihtiyacım var
gel gel gel gel gellllllllllllllllllllllllllllllllllllll VOKAL gellllllllll gel gelllllllllllllllll gelsene gelsene gelsene aşkımmmmmmmmmmmmmm gel otur yanımaaaa aşkım | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: 13 yaşında yazdığı bir şiir Perş. Eyl. 04, 2008 4:27 pm | |
| saol canım baya iyiyimiş gülçinin siiri | |
|
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: 13 yaşında yazdığı bir şiir Cuma Eyl. 05, 2008 9:01 am | |
| önemli değil cnm iyidir benim lokumumun şiiri | |
|
|....CeMRe....| ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 186 Yaş : 28 Hangi Hepsi Kızı? : CEMRE Siteyi Sevdin mi? : EVET ZATEN BEN AÇTIM İstediklerin : Hiç bir şey sitemizin yukarı tırmanması sadece !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Zaten ben açtım diğer üyelerimiz yardımıyla dahada büyüyecek (=
('',)
./♥\.
_| |_ Bu Kalp Sizi Unutmasz Kim tavsiye etti? : Kendimmmm Beni Seviyor Musunuz? : M€|t€M=seni çok seviyorum canım arkadaşım sen benim biricik kankimsin =)) Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: 13 yaşında yazdığı bir şiir Ptsi Eyl. 22, 2008 1:49 pm | |
| | |
|
| Konu: Geri: 13 yaşında yazdığı bir şiir Ptsi Eyl. 22, 2008 4:01 pm | |
| | |
|