||B@léRiN|| ღ °•.♥.•°ღ V.İ.P ღ°•.♥.•°ღ
Mesaj Sayısı : 629 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemremm Siteyi Sevdin mi? : ewet mükemmeell =))) İstediklerin : daha ne olsunn =)) !!UYARI!! : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : SİTE HARİKAA HADİ BAKALIM ÜYE OLMAYAN KALMASIN =)) Kim tavsiye etti? : vahiyle inmedi merak etme=) Beni Seviyor Musunuz? : [Bilge]:Aşkom bebikom seni çok seviyorummm... Kayıt tarihi : 07/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: erenin telefon numarasını bulsanız Ptsi Ağus. 11, 2008 12:43 pm | |
| dielim ki bi numara tuşladınız alo dediniz karşıdaki de yanıt werdi ama bu aradığınız kişinin sesine hiç benzemio birden 'Bu Ses Bu Seeeessss' dediniz ve bu sesin eren olduğunu anladınız ne yapardınız | |
|
Cyrus~ ღ°•.♥.•°ღ £N $ÜP£R ÄÐMÍN ღ
Mesaj Sayısı : 569 Yaş : 29 Hangi Hepsi Kızı? : cemreee Siteyi Sevdin mi? : size sormak lazım İstediklerin : sitemin dahada ilerlemesi !!UYARI!! : Ruh Halim : Sitemiz hakkında söyleyecekleriniz : Size sormalı Kim tavsiye etti? : Ben xD Kayıt tarihi : 04/08/08
Rep Sistemi Aktiflik: (100/100) Başarı: (100/100) Online: (100/100)
| Konu: Geri: erenin telefon numarasını bulsanız Ptsi Ağus. 11, 2008 1:00 pm | |
| hemen cemre hayranı olduğumu ve onuda çok sevdiğimi söylerdim onlara bütün bilgilerimi ev adresimi felan veririm ara sıra gelmelerini söylerim(ama nerde o günlerrr) | |
|